IZRADA I UGRADNJA PVC STOLARIJE

Da li znate da zamenom spoljašnjih vrata i prozora možete uštedeti i do 70% električne energije? Kupovina PVC stolarije je pametna investicija koja će sama sebe isplatiti već posle četiri ili pet godina kroz niže cene računa za električnu energiju. Ugradnjom PVC stolarije znatno podižete kvalitet života, vetar, hladnoća i buka odlaze u zaborav.

BESPLATNO NA VAŠ POZIV VRŠIMO MERENJE I DAVANJE PONUDA

UZIMANJE MERE

Za izradu i montažu stolarije van standardnih, pa i standardnih dimenzija, početni, osnovni korak je merenje otvora gde će se stolarija postaviti. Na Vaš poziv u najkraćem mogucem roku, naši majstori će doći kod Vas i izmeriti otvore. Popričaće o Vašim željama i sugerisati šta je moguće da se uradi. Na bazi dostavljenih mera, Vaših želja, ali i realnih mogucnosti, dobićete ponudu sa ukupnim iznosom za taj posao. Ukoliko je ponuđeni iznos Vama prihvatljiv, dolazi do dalje realizacije posla. Ova usluga je apsolutno besplatna i potencijalni korisnik naših usluga nije ni u kakvoj obavezi prema nama.

TRANSPORT STOLARIJE

Za sve lokacije rada, koje se nalaze na užem području grada, trudimo se da prevoz stolarije bude besplatan. Izuzetak čini situacija kada se angažuju dodatna sredstva ili ako postoji zahtev da se stara, skinuta stolarija negde preveze, a najčešće na deponiju. I u tim slucajevima nastojimo da nadoknada za transport bude simbolična.

BESPLATAN PREVOZ


DEMONTAŽA/MONTAŽA

Konačno, finale celog posla predstavlja demontaža postojeće, kao i montaža nove stolarije. Naši vrhunski profesionalci u ovom poslu, obaviće to maximalno vodeći računa da oštećenja zidova budu minimalna. Takodje sav šut biće iznesen u kontejnere. Posao se obavlja u najkraćem vremenskom periodu,bez nepotrebnih pauza i zadržavanja u smislu gubljenja vremena u jelu,piću ili kafama.Mi cenimo Vaše, ali i naše vreme i trudimo se da Vam majstori budu što kraće u domu. Pored montaže stolarije, naši majstori su apsolutno profesionalno osposobljeni za montažu : roletni, komarnika, venecijanera, podprozorskih daski, okapnica i dr......

SVE PO DOGOVORU


MOLERSKI RADOVI

Koliko god vodili računa, neminovno je da prilikom zamene stolarije dođe do određenih oštećenja zidova. U tom slučaju, u mogućnosti smo da Vam pružimo usluge majstora molera. Odlični majstori učiniće da vaše spaletne, delovi oko otvora, zasijaju novim sjajem. Obrađena mesta izgledaće ne kao pre, već neuporedivo bolje.

PROVERITETAGOVI